Revestech Bai si Zone umede

Impermeabilziare dusuri dry 50Sisteme de impermeabilizari pentru dusuri (constructii noi sau amenajari)

Membrana flexibila pentru impermeabilizarea platourilor de dus si peretilor. Geomembrana care se instaleaza cu un strat subtire de adeziv sub gresie si faianta.

Grosime minima.Membrana impermeabila, foarte subtire, permite reamenajarea zonei de dus, garantand etanseitatea acesteia.

Solutie simpla.Se instaleaza usor, folosind un strat subtire de adeziv sub gresie sau faianta.

Folosindu-se mai putin material, intr-un timp mult mai scurt, DRY 50  este o optiune pe cat de atractriva, pe atat de economica.

Prin definitie, designul de calitate trebuie sa fie functional. Solutiile Revestech cu membrane impermeabile iti garanteaza o etanseitate totala in zona dusului. Si, ca regula generala, lucrurile cele mai importante nu se afla la vedere...

Membrana DRY 50 este 100% impermeabila, rezolvand problemele de umezeala care apar in cazul altor metode de impermeabilizare mai putin fiabile, cum ar fi vopselele hidroizolante sau mortarul impermeabil.

Solutie pentru orice design. Membranele Revestech sunt pregatite pentru a fi acoperite cu orice material ceramic.

Aderenta garantata. Un detaliu foarte important este cel al fibrelor de pe membrana DRY 50.  Aceasta garanteaza aderenta cu adezivul pentru gresie si faianta.

Etanseitate totala. Punctele critice din zonele umede vor fi solutionate, folosind produse complementare; de asemenea, membrana si sifonul sunt termosudate, garantand astfel etanseitatea.

Montare membrana DRy50

DRY 50

Sisteme de impermeabilizari pentru dusuri (constructii noi sau amenajari) Membrana flexibila pentru impermeabilizarea platourilor de dus si peretilor....


DRY 50 SUMI LUXE

Kit sifon scurgere cu gratar incorporat de 11 cm si cu membrana impermeabila termosudata, pentru garantarea punctelor critice.


DRY 50 SUMI

Kit sifon scurgere cu gratar de 12cm si cu membrana impermeabila termosudata, pentru garantarea punctelor critice.


DRY 50 SUMI CIRCULAR

Kit sifon scurgere cu gratar incorporat de 11 cm si cu membrana impermeabila termosudata, pentru garantarea punctelor critice.


DRY 50 SUMI FLAT LUXE

Kit sifon scurgere cu gratar incorporat de 11 cm si cu membrana impermeabila termosudata, pentru garantarea punctelor critice.  


DRY 50 LINEAR PREMIER

Rigola dus cu gratar, sifon si membrana impermeabila termosudata la corpul sifonului Premier. Inaltime 82 mm. Iesire orizontala si...


DRY 50 LINEAR FLAT

Rigola dus cu gratar liniar, sifon  si membrana impermeabila termosudata la corpul sifonului Flat  


DRY 50 LINEAR PREMIER TILEABLE

Rigola dus gratar cu sifon pregatita pentru a fi acoperita ceramic si membrana impermeabila termosudata la corpul sifonului Premier. Inaltime 82 mm...


DRY 50 LINEAR FLAT TILEABLE

Rigola dus cu sifon , gratar pregatita pentru a fi acoperita ceramic si membrana impermeabila termosudata la corpul sifonului Flat.