Revestech Piscine

Membrana impermeabilizare piscine Sisteme de impermeabilizare pentru piscine.

Proiectata pentru reamenajarea oricarui tip de piscina.

Permite reamenajarea, instalandu-se direct pe suportul existent, fara a fi necesara eliminarea sau schimbarea acestuia. Se economiseste timp precum si costurile aferente.

Permite efectuarea de reparatii in zone critice sau puncte specifice.

Membrana impermeabilizanta multistrat produsa pentru a asigura o etanseitate totala a vasului, atat in constructii noi, cat si in lucrari de reabilitare, fara a fi necesara eliminarea suportului (gresie, faianta, mozaic).

Mai rapid, mai ieftin

Permite efectuarea reamenajarii instalandu-se direct pe suportul existent. Se economiseste timp si de asemenea se economisesc cheltuielile legate de eliminarea suportului si reparatia completa a peretilor.

Pool 120  permite evitarea problemelor tipice cum ar fi: infiltratiile de apa si de asemenea iti da posibilitatea schimbarii aspectului exterior al piscinei de o forma rapida si ieftina.

Membrana pentru piscine cu aderenta maxima la suportul vechi al piscinei

Confort si accesibilitate

O data curatat vasul piscinei si dupa repararea posibilelor defecte, se instaleaza membrana, care se lipeste pe vechiul suport cu adeziv tip C2 . Compozitia membranei evita formarea de bule de aer, provocate de presiunea de vapori in timpul uscarii materialului de fixare.

Reamenajare impermeabilizare piscina 

1. Pavajul nou al piscinei  | 2. Adeziv C2  | 3. Membrana Pool 120 | 4. Banda Dry 50 | 5. Pavajul vechi al piscinei

Reamenajare impermeabilizare piscina

 

 

Pool 120

Sisteme de impermeabilizare pentru piscine. Proiectata pentru reamenajarea oricarui tip de piscina. Permite reamenajarea, instalandu-se direct pe...