Pardoseala terase piscine

Combinand lemnul cu PVC, Twinson impaca traditia si inovatia - la fel cum uneste puterea naturii cu ultimele descoperiri tehnologice.

Twinson va ofera tot ce este mai bun din cele doua lumi - aspectul natural si senzatia calduroasa a lemnului si durabilitatea si intretinerea usoara a PVC-ului. Twinson este un nou material cu posibilitati nelimitate: de la design clasic la forme geometrice indraznete. Deckul Twinson va ofera alternativa la lemnul masiv, mult mai avantajoasa si rezistenta.

Material ecologic, TWINSON confera o senzatie de caldura si un aspect natural cu textura lemnoasa. Datorita polimerului (PVC) incorporat devine extrem de rezistent la apa, durabil, rezistent la putrezire si la atacul insectelor, fara sa crape sau sa formeze aschii, avand o intretinere usoara.

Pardoseala terasa piscina Twinson

O-Terrace+
TWINSON O-Terrace+ pardoseli premium pentru terase
  [Contactați-ne pentru un preț]

In noul material Twinson® natura si tehnologia merg perfect impreuna. Twinson® este produs din lemn si PVC. Prin combinarea avantajelor celor...


O-Terrace
Twinson TERRACE, pardoseli de terasa
  [Contactați-ne pentru un preț]

Combinand lemnul cu PVC, Twinson impaca traditia si inovatia - la fel cum uneste puterea naturii cu ultimele descoperiri tehnologice. Twinson va...