Saune DIY

Sauna uscata (finlandeza) este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul sobelor cu roci vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C, efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si vital din punct de vedere al sanatatii. Datorita incalzirii corpului, organismul incearca sa-si mentina temperatura constanta, racindu-se prin transpiratie. In lichidele secretate de catre glandele sudoripare se regasesc saruri minerale, substante reziduale de metabolism si toxine acumulate in organism.

In ultimii ani, tot mai multe persoane aleg sa isi construiasca o sauna, fie pentru utilizarea acesteia in scopuri private sau pentru a o face disponibila unei clientele si a obtine astfel profit(pensiuni, hoteluri, centre spa si wellness, saloane estetice).

Apeland la sfatul profesionistilor din domeniu privind alegerea materialelor, a echipamentelor si pozitionarea acestora puteti sa va construiti singuri la costuri foarte mici sauna personalizata dorita in cel mai scurt timp. 

Fara dimensiuni, modele si timpi de executie impusi de constructori sau producatorii de saune.

WSDIY3

Kitul de sauna este destinat construirii unei saune  cu volum de 5 mc si cu dimensiunile (L x l x h): 1,5 x 1,5, 2,1m

LIVRARE GRATUITA!

+

WSDIY4

Kitul de sauna este destinat construirii unei saune  cu volum de 9 mc si cu dimensiunile (L x l x h): 2 x 2x 2,1m

LIVRARE GRATUITA!

+

WSDIY1

Kitul de sauna este destinat construirii unei saune  cu volum de 6.3 mc si cu dimensiunile (L x l x h): 1,5 x 2x 2,1m

LIVRARE GRATUITA!

+

WSDIY2

Kitul Waincris Saune BASIC 2 este destinat construirii unei saune cu volum de 13,1 mc si cu dimensiunile (L x l x h): 2,5 x 2,5 x 2,1m. 

LIVRARE GRATUITA!

+