Saune personalizate la COMANDA

"Depozitul de piescine" realizeaza saune unice, personalizate dupa preferintele clientului, adaptate la dimensiunile cerute. Acest tip de saune nu sunt produse facute în serie. 

Sunt de calitate superioara, fiind proiectate separat pentru fiecare client în parte, in functie de caracteristicile spatiului avut la dispozitie si in functie de tipul esentei lemnoase si a accesoriilor sau optionalelor alese.

Prelucrarea lemnului, constructia cabinei de sauna precum si calitatea materialului  determina calitatea si durata de viata a cabinei de sauna .

Materia prima a saunelor personalizate Waincris poate sa fie molidul Nordic cu noduri, pinul finlandez 100% fara noduri, abachiul tropical, cedrul rosu Canadian, plopul Canadian, Hemlockul Canadian.

Bancile saunelor personalizate sunt confectionate dintr-o esenta lemnoasa moale, din Africa de sud, de culoare deschisa, Abachi tropical.

Saunele sunt produse in sistem modular, lambrisate orizontal, din module tip sandwici, izolate.

Intre panourile interioare si exterioare se monteaza izolatie de vata de sticla cu folie termica de aluminiu.

Fiecare sauna personalizata este prevazuta cu usa moderna, din sticla fumurie, securizata, termorezistenta, de 8 mm grosime.

Pentru a ne adresa o cerere de oferta va rugam folositi formularul de aici.

 

Nu există produse în această secțiune