Disponibil la comanda
Sauna traditionala finlandeza EXCLUSIVE Elegance

Sauna traditionala finlandeza EXCLUSIVE Elegance

Contactati-ne pentru un pret
ExclusiveEL

Sauna traditionala finlandeza EXCLUSIVE Elegance realizata din materiale de calitate la cele mai inalte standarde. Fabricata in UE.

Inaltime exterioara 200 cm

Pereti din panouri STP 15x90 Plop tremurator/anin/thermoplop tremurator, verticali

Material banci SHP 28x90 Plop tremurator/anin/thermoplop tremurator, banca de colt

Usa din sticla model 1 (590 x 1890mm) sau model 2 (690 x 1890), securizata , 8 mm transparenta, maner Classic, balamale Abloy

Kitul de Sauna include si: banca superioara si banca inferioara, grilaj protectie incalzitor, lampa sauna cu abajur, spoturi luminoase exterioare 3 buc, grilaj spate (3 placi), grilaj protectie intre banca superioara si banca inferioara, grilaj podea in zona de trafic.

Include incalzitor electric.

Arin/Anin

Este un lemn rezistent in conditii de umiditate si temperaturi ridicate. Culoarea sa alb-rosiatica devine mai pronuntata in timp facandu-l chiar mai special. Aninul este una din cele mai rezistente specii de lemn la deformare, inelele de crestere sunt putin vizibile iar conductivitatea termica redusa il face potrivit pentru realizarea banchetelor.

Plop tremurator

Plopul tremurator sau plopul alb reprezinta o alternativa pentru cedru. Este considerat unul din cele mai hipoalergice tipuri de lemn. Este un lemn luminos, elegant, ce da impresia unei incaperi mari, spatioase. De asemenea, este un lemn durabil, rezistent la umezeala, care isi pastreaza culoarea naturala chiar si la temperaturi ridicate. De remarcat este faptul ca nu se deformeaza la fluctuatii de temperatura sau umezeala crescuta. Plopul ramane un lemn foarte apreciat in constructia saunelor.

Lemnul termotratat

Prin tratamentul termic, lemnul se va inchide la culoare, astfel se pot face diverse combinatii de nuante de lemn pentru un design deosebit al saunei. In cazul lemnului care are scurgeri de rasini, tratamentul termic va rezolva aceasta problema. Un alt avantaj este faptul ca lemnul termotratat este mult mai rezistent impotriva putregaiului si mucegaiului, si mult mai durabil in timp.