Disponibil la comanda
Sauna traditionala finlandeza Premium CLASSIC TOP

Sauna traditionala finlandeza Premium CLASSIC TOP

Contactati-ne pentru un pret
CLASSICTOP

Sauna traditionala finlandeza CLASSIC TOP realizata din materiale de calitate la cele mai inalte standarde. Fabricata in UE.

Inaltime exterioara 205 cm

Panouri pereti STP 15x90 Plop tremurator/anin/thermoplop tremurator,orizontali

Material banci SHP 28x90 Plop tremurator/anin/thermoplop, cu margine rotunjita

Usa din sticla model 1 (590 x 1890mm) sau model 2 (690 x 1890), sticla securizata 8 mm transparent/bronz/gri, maner Classic, balamale Abloy

Kitul complet de sauna mai include si: banca superioara si banca inferioara, grilaj protectie incalzitor,lampa cu abajur, intrerupator lumina, cadru superior, grilaj spate (2 placi), grilaj de protectie intre banca inferioara si cea superioara, grilaj pe podea in zona de trafic.

Include incalzitor electric.

Saune premmium Classic TOP

Arin/Anin

Este un lemn rezistent in conditii de umiditate si temperaturi ridicate. Culoarea sa alb-rosiatica devine mai pronuntata in timp facandu-l chiar mai special. Aninul este una din cele mai rezistente specii de lemn la deformare, inelele de crestere sunt putin vizibile iar conductivitatea termica redusa il face potrivit pentru realizarea banchetelor.

Plop tremurator

Plopul tremurator sau plopul alb reprezinta o alternativa pentru cedru. Este considerat unul din cele mai hipoalergice tipuri de lemn. Este un lemn luminos, elegant, ce da impresia unei incaperi mari, spatioase. De asemenea, este un lemn durabil, rezistent la umezeala, care isi pastreaza culoarea naturala chiar si la temperaturi ridicate. De remarcat este faptul ca nu se deformeaza la fluctuatii de temperatura sau umezeala crescuta. Plopul ramane un lemn foarte apreciat in constructia saunelor.

Lemnul termotratat

Prin tratamentul termic, lemnul se va inchide la culoare, astfel se pot face diverse combinatii de nuante de lemn pentru un design deosebit al saunei. In cazul lemnului care are scurgeri de rasini, tratamentul termic va rezolva aceasta problema. Un alt avantaj este faptul ca lemnul termotratat este mult mai rezistent impotriva putregaiului si mucegaiului, si mult mai durabil in timp.