Livrarea produselor

Stimati clienti,

Expedierea coletelor se face prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier Express.

Plata produselor se poate face atat prin sistem ramburs valoarea fiind cea transmisa de consultantii nostri in urma calcularii taxelor de transport si ramburs, cat si prin Ordin de Plata direct din contul bancii dvs. achitand astfel in avans produsele comandate.

Societatea comerciala WAINCRIS SRL nu este responsabila pentru eventualele deteriorari sau pierderi ale coletelor, aceasta atributie revenind exclusiv firmei de curierat.

COSTUL LIVRARII.

Tariful de baza este de 20 lei/ primul kilogram.

Costul livrarii coletului se calculeaza in functie de greutatea coletului si destinatie.

Pentru orice colet ce depaseste 1kg se factureaza suplimentar 1leu/kg.

Pentru orice destinatie fara sediu Fan Courier se factureaza 25lei taxa fixa.

Va rugam sa ne contactati pentru a va furniza costurile exacte de transport pentru produsele dorite.(costurile depind de greutatea coletului si de localitatea unde se face livrarea - daca nu este in localitatea unde are sediu firma de curierat se percep taxe suplimentare).

IMPORTANT: In cazul comenzilor ce includ produse avand o greutate mai mare de 50kg se va solicita plata unui avans cuprins intre 100-500 lei.

Aveti posibilitatea de a localiza online comanda dvs. indata ce aceasta este preluata de curier, pe baza numarului de AWB care va poate fi comunicat prin email.

Waincris SRL