Blog search

Abonati-va la newsletter

Când vă înregistrați pentru un buletin informativ specific, noi SC WAINCRIS SRL adăugam adresa dvs. de e-mail la o listă de corespondență. În timp ce este acolo, noi va putem contacta prin email despre subiectul la care a facut referire abonarea.

Puteți avea întotdeauna adresa de e-mail eliminata din listele noastre Există mai multe modalități de a face acest lucru.

 • După ce va conectați in contul dvs vă puteti dezabona de la buletinele de știri în setările de profil
 • Utilizați „dezabonare“ din buletinele informative primite.
 • Trimiteți un e-mail la office@waincris.ro.

  Putem folosi un serviciu de e-mail terț pentru a trimite buletine informative.

  Rețineți că listele de discuții sunt independente una de cealaltă. Dacă decideți să nu primiți buletine de știri de la toate, va trebui să vă dezabonati de la toate listele de discuții. Chiar dacă faci asta, vei putea primi e-mailuri legate de cont ( cum ar fi notificările despre starea comenzii, resetarea parolei email-uri etc). Este esențial pentru operarea magazinului online.

  Dacă decideți că nu mai vreti să folositi magazinul nostru și doriti să aveti datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@waincris.ro

  Dacă credeți că datele cu caracter personal au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

Archive: April, 2019

Profita de ofertele speciale de iepuras! Reduceri de pret, livrare gratuita si cadouri.