Reduceri!

Salinizator, sistem electroliza apa piscine INTEX 26670 / 28670

În stoc

1.599,00 lei

SKU: 6941057408309

Descriere

Salinizator, sistem electroliza a sarii pentru piscine INTEX 26670.

Design nou compact si neted.

Tehnologia folosita de acest sistem permite tratarea eficienta a apei din piscine.

Recunoscuta pentru eficienta sa operațiunea de curatare cu sare este simpla: electroliza usoara a apei sarate (3G / l) si a unui produs dezinfectant foarte activ (acid hipocloros), care distruge microorganismele (bacterii și alge).

In plus, campul electric puternic intre electrozi distruge cloramina (responsabila de iritatii si miros de clor) si contribuie la oxidare microorganismelor, care sunt mult mai usor de indepartat prin filtrare si dezinfectare.

Sistemul functioneaza cu o apa salinitate redusa de 10 ori mai putin decat apa de mare.Necesita, pentru fitrare, sare 100% naturala,producand acid hipocloros care se degradeaza in 2 zile, nu raman reziduuri chimice in apa, urmand ca apoi sa se transforme in sare sub acțiunea UV(ultravioletelor).

In acest fel se evita producerea clorului industrial si riscurile asociate cu transportul si depozitarea acestuia.

Sistemul functioneaza cu o concentrație de sare de 3g/l de apa, foarte aproape de salinitatea pielii si a ochilor. In timpul funcționarii, sterilizarea cu sare indeparteaza cloramina, elimina mirosurile si efecte adverse (iritatie, ochi rosii, piele uscata, alergii, etc).

Instalarea este foarte usoara, fara unelte: doar conectati furtunurile la valvele piscinei(cu sistemul oprit si deconectat de la sursa de curent), apoi conectati cablul de alimentare la sursa de curent.

Nu este necesara interventia unui electrician.

Reglarea se face usor datorita controlerului si afisajului digital,integrat.

Se poate seta sa porneasca in fiecare zi si la o anumita ora.

Oprire este automata la sfarsitul ciclului de filtrare. LED-urile si alarmă sonora indica eventualele defectiuni si masuri corective pentru a regla deficienta.

Se conecteaza la o sursa de curent de 230 V

3 moduri disponibile: cicluri de 6/10/14 ore

Pentru piscine cu un volum de maxim 56800 litri.

Necesita o pompa cu un debit cuprins intre 2,650 – 11355 l/h

Productie clor: 12g/h

Greutate 10 kg.

Intrebari si raspunsuri

I: Sistemul de salinizare ajuta la prevenirea formarii algelor pe fundul si peretii piscinei?

R: Da.

I: Este necesar sa adaug sare in piscina?

R: Sarea se adauga direct in piscina. Aproximativ 3 kg la 1000 de litri de apa. Nu adaugati sare direct in skimmer. Lasati sistemul de filtrare sa functioneze 24 de ore pentru o dizolvare completa a sarii inainte de a porni salinizatorul.

I: Cum produce salinzatorul clor?

R: Sarea dizolvata in piscina nu genereaza clor. Combinatia de sare in apa plus o incarcatura electrica de voltaj mic din celula electrolitica produce agentii care elimina bacteriile si algele. Sarea de bucatarie contine doua elemente sare si clor. Cand apa amestecata cu sare trece prin celula electrolitica se produce clorul care este dizolvat instantaneu in apa, astfel se creeaza un proces ciclic.

I: Ce se intampla daca folosesc sare iodata?

R: Iodul din sare va da o nota galbuie apei din piscina si va deteriora celula electrolitica.

I: Sarea afecteaza corpul piscinei?

R: Sarea nu va afecta deloc linerul piscinei. Mai mult, clorul produs de salinizatorul INTEX difera de clorul din substantele chimice de intretinere, fiind mult mai bland cu linerul piscinei.

I: Sarea din piscina are efecte adverse.

R: Sarea este un produs natural ce nu produce efecte adverse. Concentratia de sare din piscina este atat de mica incat apa poate fi considerata apa proaspata.

I: Clorul produs de salinizator difera de clorul traditional de intretinere?

R: Clorul produs de salinizator are acelasi efect ca si clorul traditional. Clorul traditional contine si alti agenti stabilizatori pentru a rezista mai mult timp pe rafturile magazinelor. Acesti agenti se regasesc in apa dvs, ceea ce nu se intampla in cazul in care folositi un salinizator.

I: Care este procesul chimic ce are loc? Este necesar sa adaug in mod constant sare?

R: Procesul chimic este foarte simplu. Apa si sarea in combinatie cu curentul electric de voltaj scazut produc hidroxidul de sodiu si acidul hipocloros care sub efectul razelor solare se converteste in acid hidrocloric care redevine sare. Este practic un proces ciclic. Desi apa se evapora din piscina nu este necesar sa adaugati sare decat in cazul in care se pierde apa in alt mod decat prin evaporare. Pentru a afla ce cantitate de sare sa adaugati folositi testere de salinitate.

Pretul produsului include costul de 7.86 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Informații suplimentare

Greutate 11 kg

Cere oferta pentru

Salinizator, sistem electroliza apa piscine INTEX 26670 / 28670