Reduceri!

FIBALON ® 3D 350grame filtrare apa piscine

În stoc

239,00 lei

SKU: 4008766000513

SKU: 4008766000513 Categorie:

Descriere

Tehnologia unică FIBALON® îndeplinește cele mai înalte cerințe ale Centrului Național de Sănătate Publică și ale Serviciului Național de Sănătate Publică din Ungaria. Filtrul inovator din fibre polimerice FIBALON® a fost înregistrat cu succes pentru sectorul public și privat al apei de baie și de alimentare cu apă pentru baie, precum și FIBALON® a devenit de ultimă generație.

Investiția constantă în cercetare și dezvoltare a permis să se îmbunătățeasca performanța de filtrare a FIBALON ® . Datorită unei combinații optimizate de fibre și tehnologii inovatoare de proces, acum FIBALON ® 3D are o selectivitate de 8 microni.

FIBALON ® 3D este originea apei cristaline și oferă cele mai bune rezultate la o viteză de filtrare de 30 m/h (conform DIN 19605). Viteza de spălare inversă ar trebui să se bazeze pe viteza de filtrare.

Inovatorul FIBALON ® 3D este tratat la suprafață și activat la suprafață. Mediile de filtrare textile convenționale (de exemplu, filtru fleece) filtrează numai cu spațiile dintre fibre (similar cu o sită). Pe de altă parte, FIBALON ® adoptă o nouă abordare: FIBALON ® 3D nu filtrează cu interspații precum mediile de filtrare textile convenționale, ci cu fibrele în sine. În acest scop, a fost dezvoltat un proces inovator pentru activarea la suprafață a fibrelor. În acest fel, fibrele FIBALON ® folosesc proprietăți fizice specifice pentru a lega particulele de murdărie.

» 350 G DE FIBALON® ÎNLOCUIEȘTE 25 KG NISIP DE FILTRU «

PERFORMANȚĂ DE FILTRARE
Capacitate mare de murdărie
Cea mai mică creștere a presiunii
Incalziti pana la 65°C pentru sterilizare

MANIPULARE
Manevrare usoara datorita greutatii reduse
Potrivit si pentru piscinele cu apa sarata

DURABILITATE
Economie de energie (în medie 40%)
Produs de lunga durata

 

Cum sa inlocuiti nisipul sau sticla cu FIBALON:
Deconectati pompa de nisip de la sursa de alimentare
Deschideti recipientul filtrului
Indepartati materialul de filtrare existent
Spalati rezervorul
Turnati bile de FIBALON in filtru
Inchideti filtrul

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg

Cere oferta pentru

FIBALON ® 3D 350grame filtrare apa piscine