Reduceri!

Piscina din fibra de sticla Aquacris SM 6 x 2,95 x 1,5 m

Disponibil la comanda

Prețul inițial a fost: 41.599,00 lei.Prețul curent este: 37.899,00 lei.

SKU: AQUASM629515

SKU: AQUASM629515 Categorie:

Descriere

Piscina din fibra de sticla Aquacris SM 6 x 2,95 x 1,5 m cu sistem de filtrare inclus.

Piscina Aquacris SM reprezinta mijlocul ideal de petrecere a timpului cu familia, avand avantajul de a putea fi amplasata in spatii restranse. Posibilitatea amplasarii caminului tehnic sub scari, permite atat utilizarea la maximum a spatiului cat si un randament ridicat al echipamentelor din dotare.

Datorita faptului ca pe langa design, siguranta in utilizare e unul dintre obiectivele noastre primordiale, treptele sunt prevazute cu suprafata antiderapanta.

Piscinele Aquacris sunt piscine prefabricate, monobloc, realizate din straturi succesive de rasini poliesterice de inalta calitate, armate cu fibra de sticla, avand in interior o structura tip sandwich, tehnologie care le asigura o suprafata extrem de fina si placuta la atingere, foarte mare rezistenta si o lunga durata de viata.

1. Suprafata interioara a piscinei este acoperita cu gelcoat sanitar, un email poliesteric cu o foarte mare rezistenta la razele ultraviolete, care ii asigura o suprafata extrem de fina si un luciu deosebit.

2. Bariera antiosmoza este formata din rasini vinilesterice, o protectie suplimentara a stratului de gelcoat, cu o imunitate perfecta la actiunea substantelor chimice folosite la tratarea apei din piscina sau a altor factori externi.

3. Straturi succesive de rasini poliesterice armate cu fibra de sticla.

4. Poliuretan rigid de inalta densitate, 2o mm grosime, care asigura o foarte buna izolatie termica dar mai ales o rezistenta deosebita.

5. Rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, care imbraca o structura de profile din otel, in scopul obtinerii unei rigiditati maxime al corpului piscinei.

6. Topcoatul, care imbraca suprafata exterioara, este un strat protector care impiedica orice actiune a factorilor externi asupra corpului piscinei.

Optiuni standard culoare:

Transportul și montajul sunt gratuite pe teritoriul României.

Pentru realizarea unui montaj conform conditiilor tehnice, trebuie realizate urmatoarele lucrari de catre beneficiar, in conformitate cu manualului de instalare pus la dispozitie de catre noi:
– excavarea si pregatirea amplasamentului pentru montaj ;
– turnarea placii de beton simplu armata pe fundul gropii:
– asigurarea necesarului de balastru si ciment pentru umplerea lateralelor bazinului;
– asigurarea necesarului de boltari sau caramida pentru inchiderea caminului tehnic;
– asigurarea in zona de camin tehnic a conductei de alimentare apa, evacuare apa si a curentului electric.
– asigurarea personalului necesar care sa efectueze umplerea lateralelor piscinei cu balastru si inchidere cu zidarie a caminului tehnic (2-3 persoane).
– macara necesara mutarii piscinei din mijlocul de transport la locul de amplasare (durata lucrare 1-1,5 h).

Manual de utilizare Descarca

Cere oferta pentru

Piscina din fibra de sticla Aquacris SM 6 x 2,95 x 1,5 m