Reduceri!

Robot curatare piscina Aquabot FRC 50

Disponibil la comanda

2.999,00 lei

SKU: 7290114800334

SKU: 7290114800334 Categorie:

Descriere

Un robot de curatare a piscinei accesibil si fiabil, conceput pentru a elimina sarcina de curatare a piscinelor rezidentiale de toate formele de pana la 8 m lungime, compatibil cu toate acoperirile piscinei.

Pentru o podea curata a piscinei si apa limpede Aquabot FRC50 utilizeaza un algoritm inteligent de navigatie pentru a digitaliza piscina si a calcula calea optima pentru a aspira eficient toata murdaria si resturile de pe fundul piscinei, fara a pierde timpul.

Accesibil, fiabil si usor de utilizat Aquabot FRC50 ofera proprietarilor de piscine rezidentiale toate avantajele unei solutii de curatare avansate si dovedite din punct de vedere tehnologic.

Este usor de manipulat si de curatat – ceea ce face intretinerea piscinei mult mai usoara decat inainte.

Acum va puteti aseza, relaxa si lasa Aquabot FRC50 sa faca toata munca pentru tine!

Periile de curățare ștergeți și curățați fundul piscinei, precum și grăsimea și murdăria depuse pe pereții piscinei, ceea ce duce la o calitate ridicată a apei și la un consum mai mic de substanțe chimice, în special clor.

Datorită periilor PVA (alcool polivinilic), vă permite să curățați orice suprafață a piscinei, adică plastic, folie, fibră de sticlă, piscine din ceramică și multe altele.

FRC50 curăță nu numai fundul, ci și pereții piscinei până la nivelul apei.

Robotul FRC50 este echipat cu o unitate de control cu ​​un sistem brevetat cu un algoritm inteligent AQUA SMART, care după setarea parametrilor și o scurtă inspecție a piscinei selectează cel mai potrivit ciclu de curățare pentru forma și dimensiunea piscinei dvs.

Utilizarea sistemului AQUA SMART asigură o curățare rapidă și sistematică, economii de energie și, de asemenea, prelungește durata de viață a aspiratorului datorită uzurii reduse a tuturor pieselor.

Robotul este absolut ușor de operat și de întreținut. Desigur, comanda este foarte simplă – după ce ați introdus-o în piscină și apoi ați pornit-o, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la robot, deoarece se oprește după ciclul de curățare .

 Caracteristici Robot curatare piscina Aquabot FRC 50

Piscina recomandata – max. 8m lungime sau 50mp

Optiune de curatare  – podea si linia de perete inferioara

Tip filtru   –  sac din microfibra 4D de 20 microni

Acces filtru – de jos

Led pentru indicare sac plin – Nu

Lungime cablu –  12m

Alimentare electrica -230v

Durata ciclului  – 1h30

Tip Perii – PVA

Greutate robot – 7.5kg

Carucior – NU

Pretul produsului include costul de 11.9 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Informații suplimentare

Greutate 15 kg

Cere oferta pentru

Robot curatare piscina Aquabot FRC 50