Reduceri!

Tablete multifunctionale piscine 1kg Geho Multitabs

În stoc

Prețul inițial a fost: 93,33 lei.Prețul curent este: 84,00 lei.

SKU: 5949161354889

SKU: 5949161354889 Categorie:

Descriere

Tablete multifunctionale GEHO Multitabs pentru intretinerea piscinelor 1 kg

Substanță biocidă solidă în formă de pastile cu greutate de 200g utilizată pentru dezinfecția apei din piscină. Produsul conţine 90% clor activ (Symclosene), 4% acid boric, 3% sulfat de aluminiu

GEHO – Clor MultiTabs Tablete 200 gr. sunt pastile organice multifuncționale, ce se dizolvă încet, în 7 zile, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului si sunt folosite la tratarea și dezinfecția apei de piscină.

GEHO – Multitabs sunt rezistente la descompunerea rapidă cauzată de căldura artificială sau de radiaţiile solare.

GEHO – Multitabs sunt stabilizate, astfel încât nu va mai fi nevoie de un stabilizator al clorului.

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare!

Utilizare:

pH-ul apei trebuie reglat înainte de fiecare utilizare între valorile 7.0-7.4. La umplerea bazinului, se adaugă 1 pastilă la fiecare 20 metri cubi de apă. La funcţionarea curentă este suficientă adăugarea într-un bazin de înot închis, la fiecare 7 zile, a 1 pastile la fiecare 40 metri cubi de apă, iar pentru piscinele neacoperite se va dubla cantitatea.

GEHO – Multitabs nu se aruncă în bazinul piscinei, deoarece, din cauza concentraţiei de clor eliberate, se poate decolora podeaua bazinului.

Durata de timp necesară pentru efectul biocid este de 5 minute. Accesul oamenilor sau a animalelor în zonă se poate face imediat fără restricție. Eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului se face prin firme specializate. Ambalajul este de unică folosință. Se păstrează în ambalajul original închis, ferit de îngheț și căldură excesivă.

Produsul se adresează categoriilor de utilizatori: profesional, populație.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Producator

Geho

Tip produs intretinere

Multifunctionale

Cere oferta pentru

Tablete multifunctionale piscine 1kg Geho Multitabs