Reduceri!

Minipiscina cu hidromasaj Passion SPA Renew pentru 3 persoane

Disponibil la comanda

34.399,00 lei

SKU: 8718734577409

SKU: 8718734577409 Categorie:

Descriere

Minispiscina cu hidromasaj Passion SPAS Renew este spa-ul ideal pentru spații mici. Acest SPA pentru 3 persoane oferă confort și performanță maximă într-un spatiu mic.Vă puteți așeza sau întinde pe scaune proiectate ergonomic pentru un confort maxim.

Caracteristici tehnice

 • Lungime spa: 208 cm
 • Latime spa: 155 cm
 • Înălțimea spa: 83 cm
 • Număr de locuri: 3
 • Structura din polietilena
 • Sistem iluminare LED StarBrite cu 12 leduri
 • 32 de jeturi de hidroterapie
 • 8 jeturi de aer
 • Sistem tratare apa cu ozon inclus
 • Drenaj gravitațional
 • Numar tetiere 3
 • Sistem de filtrare 1/4 CP
 • Pompa 1 – 5 CP
 • Pompa 2 – recirculare
 • Pompa 3 – pompa de aer
 • Sistem aromaterapie
 • Sistem de control Balboa
 • Sistem de încălzire 3,0 kW

Capacitate apă: 850 Litri
Greutate standard: 200 kg
Greutate cu apă: 1050 kg
Izolatie poliuretanica
Cerințe electrice 230 V 16 Amp
Cod EAN 8718734577409

SPA-urile Passion includ jeturi de masaj de înaltă performanță care pot fi ajustate pentru a crea propria experiență personală de masaj.

Fiecare jet îndeplinește o funcție specifică de hidroterapie pentru relaxare maximă și beneficii terapeutice


Design profesional

Designuri spa impresionante cu confort excepțional în scaune.
La Passion Spas proiectarea de spa-uri excelente este specialitatea și pasiunea companiei. Concepția noastră este că fiecare detaliu al spa-ului contribuie la confortul dvs. și creează experiența de relaxare finală.
Liniile plăcute ale învelișului spa sunt atât atractive cât și funcționale, oferind locații strategice pentru iluminat, jeturi și caracteristici.
Controalele sunt la îndemână, contururile și adâncimile scaunului asigură un confort maxim și există o varietate de opțiuni de locuri în fiecare spa pentru a vă bucura.
Cascade frumoase, iluminare cu LED și aromaterapie sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le includem pentru a îmbunătăți experiența dvs. spa.
Spa-ul Passion este o operă de artă concepută pentru a oferi frumusețe funcțională în casa sau în curtea dvs.


Prietenoase cu planeta

Premiat pentru tehnologia de încălzire hibridă (Hybrid Heating™) pentru eficiență energetică excepțională.
În timp ce vă bucurați de spa-ul dvs. Passion sunteți un bun manager al bugetului dvs. și al mediului înconjurător. Spa-urile Passion sunt concepute pentru a reduce consumul de energie printr-o varietate de caracteristici inovatoare.
Tehnologia Hybrid Heating ™ suplimentează căldura produsă de încălzitorul electric. Pompele de masaj special concepute agită moleculele de apă prin frecare, care generează căldură, ușurând astfel consumul de energie de la încălzitor.
Controalele noastre programabile vă permit să setați orele în care spa-ul dvs. va fi pornit și oprit, iar pompa de filtrare cu consum rredus utilizează doar o cantitate mică de energie electrică pentru a vă păstra apa curată.
Izolarea cu trei straturi, un capac de siguranță extra-gros și un suport de podea Everlast ™  îți împletesc spațiul Passion cu unul dintre cele mai eficiente modele de izolare termică disponibile.


Fizioterapie

Passion Spas oferă cele mai inovatoare caracteristici de masaj spa dezvoltate vreodată
Fiecare SPA Passion are o varietate de caracteristici de masaj, care vor crea pentru dumneavoastră un aspect optim în relieful hidroterapiei.
Prin anii de experiență și colaborarea strânsă cu fizioterapeuții, am conceput o varietate de experiențe de masaj, unice pentru spații de relaxare, cum ar fi Aqua Rolling Massage ™, Intense Therapy Zone ™, Terapia Wave Zone ™, Levitation Bed ™ în Waterfall Massage ™


Apa perfectă

Apa uimitor de limpede datorită sistemului nostru de purificare a apei. 
Spa-urile Passion sunt echipate cu un sistem de purificare a apei complex care ajută la păstrarea apei limpede și reduce nevoia de igienizare și întreținere suplimentară a apei.
Unicul scop al pompei de filtrare dedicate este de a recircula apa prin filtrul spa, asigurându-vă că apa dvs. din spa este filtrată în mod constant, indiferent dacă este pompele de masaj funcționează.
Apa este igienizată cu ajutorul sistemului eficient de ozon ( și  la anumite modele purificate în continuare cu sistemul UV ),
Combinația de filtrare, ozon și purificare UV reprezintă sistemul sinergetic de menținere a calității apei din SPA cu rezultate uimitoare.


Inginerie perfectă

Proiectarea și construcția fac ca Spaiurile Passion să fie cel mai bune în integritatea structurală.
SPA-urile Passion sunt concepute pentru a performa și sunt construite pentru a dura în timp. Componente de calitate și un proces de  producție precis pentru a crea unul dintre cele mai inovatoare spa-uri disponibile pe piață.
Învelișul acrilic este consolidat cu straturi de rășină de vinil-ester care sunt aplicate manual.
Carcasa este susținută de o structură de suport sintetică durabilă care vă va asigura că vă puteți bucura de spa-ul dvs. mulți ani.
Întreaga bază a spa este închisă cu sistemul Everlast oferind suporturi integrale pentru scaune și integritate structurală.
Spa-ul Passion oferă un design superior, componente de calitate și garanția unui spa care vă va oferi mulți ani plăcere dvs. și familiei voastre.

Produs nereturnabil daca se despacheteaza din ambalajul producatorului.

Alti clienti au cautat: “jacuzzi”, “jacuzzy”, “jacuzzi de exterior”. “piscina cu hidromasaj”, “piscine jacuzzi”, “cazi hidromasaj”, “Passion SPAS”

Informații suplimentare

Greutate 300 kg
Producator

Passion SPAS

Cere oferta pentru

Minipiscina cu hidromasaj Passion SPA Renew pentru 3 persoane