Reduceri!

Minipiscina cu hidromasaj SPA Repose pentru 6 persoane

Disponibil la comanda

41.299,00 lei

SKU: 8718734571865

SKU: 8718734571865 Categorii: ,

Descriere

Spa Repose încorporează trei șezlonguri ergonomice, fiecare la o dimensiune diferită, pentru a găzdui oameni de diferite înălțimi.

Fiecare șezlong are un suport lombar excepțional pentru confortul și relaxarea dvs.

Fiecare SPA Passion este proiectat să fie foarte eficient din punct de vedere energetic datorită triplelor izolații și pompelor eficiente energetice. În plus, fiecare spa este dotat standard cu încălzirea  hibridă exclusivă, o inovație unică care captează frecarea apei de la pompe și o transformă în căldură. SPA-urile Passion sunt cele mai bune în materie de confort și eficiență energetică
Design profesional

Designuri spa impresionante cu confort excepțional în scaune.
La Passion Spas proiectarea de spa-uri excelente este specialitatea și pasiunea companiei. Concepția noastră este că fiecare detaliu al spa-ului contribuie la confortul dvs. și creează experiența de relaxare finală.
Liniile plăcute ale învelișului spa sunt atât atractive cât și funcționale, oferind locații strategice pentru iluminat, jeturi și caracteristici.
Controalele sunt la îndemână, contururile și adâncimile scaunului asigură un confort maxim și există o varietate de opțiuni de locuri în fiecare spa pentru a vă bucura.
Cascade frumoase, iluminare cu LED și aromaterapie sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le includem pentru a îmbunătăți experiența dvs. spa.
Spa-ul Passion este o operă de artă concepută pentru a oferi frumusețe funcțională în casa sau în curtea dvs.

Prietenoase cu planeta

Premiat pentru tehnologia de încălzire hibridă (Hybrid Heating™) pentru eficiență energetică excepțională.
În timp ce vă bucurați de spa-ul dvs. Passion sunteți un bun manager al bugetului dvs. și al mediului înconjurător. Spa-urile Passion sunt concepute pentru a reduce consumul de energie printr-o varietate de caracteristici inovatoare.
Tehnologia Hybrid Heating ™ suplimentează căldura produsă de încălzitorul electric. Pompele de masaj special concepute agită moleculele de apă prin frecare, care generează căldură, ușurând astfel consumul de energie de la încălzitor.
Controalele noastre programabile vă permit să setați orele în care spa-ul dvs. va fi pornit și oprit, iar pompa de filtrare cu consum rredus utilizează doar o cantitate mică de energie electrică pentru a vă păstra apa curată.
Izolarea cu trei straturi, un capac de siguranță extra-gros și un suport de podea Everlast ™  îți împletesc spațiul Passion cu unul dintre cele mai eficiente modele de izolare termică disponibile.

Fizioterapie

Passion Spas oferă cele mai inovatoare caracteristici de masaj spa dezvoltate vreodată
Fiecare SPA Passion are o varietate de caracteristici de masaj, care vor crea pentru dumneavoastră un aspect optim în relieful hidroterapiei.
Prin anii de experiență și colaborarea strânsă cu fizioterapeuții, am conceput o varietate de experiențe de masaj, unice pentru spații de relaxare, cum ar fi Aqua Rolling Massage ™, Intense Therapy Zone ™, Terapia Wave Zone ™, Levitation Bed ™ în Waterfall Massage ™

Apa perfectă

Apa uimitor de limpede datorită sistemului nostru de purificare a apei. 
Spa-urile Passion sunt echipate cu un sistem de purificare a apei complex care ajută la păstrarea apei limpede și reduce nevoia de igienizare și întreținere suplimentară a apei.
Unicul scop al pompei de filtrare dedicate este de a recircula apa prin filtrul spa, asigurându-vă că apa dvs. din spa este filtrată în mod constant, indiferent dacă este pompele de masaj funcționează.
Apa este igienizată cu ajutorul sistemului eficient de ozon ( și  la anumite modele purificate în continuare cu sistemul UV ),
Combinația de filtrare, ozon și purificare UV reprezintă sistemul sinergetic de menținere a calității apei din SPA cu rezultate uimitoare.

Inginerie perfectă

Proiectarea și construcția fac ca Spaiurile Passion să fie cel mai bune în integritatea structurală.
SPA-urile Passion sunt concepute pentru a performa și sunt construite pentru a dura în timp. Componente de calitate și un proces de  producție precis pentru a crea unul dintre cele mai inovatoare spa-uri disponibile pe piață.
Învelișul acrilic este consolidat cu straturi de rășină de vinil-ester care sunt aplicate manual.
Carcasa este susținută de o structură de suport sintetică durabilă care vă va asigura că vă puteți bucura de spa-ul dvs. mulți ani.
Întreaga bază a spa este închisă cu sistemul Everlast oferind suporturi integrale pentru scaune și integritate structurală.
Spa-ul Passion oferă un design superior, componente de calitate și garanția unui spa care vă va oferi mulți ani plăcere dvs. și familiei voastre.

Caracteristici tehnice

Lungime spa: 254 cm | Latime spa: 204 cm | Înălțimea spa: 85 cm
Număr de locuri: 6 – 3 sezlonguri si 3 sezut
Structura din polietilena
Sistem iluminare LED StarBrite cu 21 leduri
50 de jeturi de hidroterapie
12 jeturi de aer
Sistem tratare apa cu ozon inclus
Drenaj gravitațional
Numar tetiere lux 4
Sistem de filtrare 1/4 CP
Pompa 1 – 5 CP
Pompa 2 – 5CP
Pompa 3 – pompa de aer
Sistem aromaterapie
Minicascada
Sistem de control Balboa
Sistem de încălzire
Capacitate apă: 1500 Litri
Greutate standard: 375 kg
Greutate cu apă: 1875 kg
Izolatie poliuretanica
Cerințe electrice 230 V 20 Amp
Cod EAN 8718734571865

Informații suplimentare

Greutate 600 kg

Cere oferta pentru

Minipiscina cu hidromasaj SPA Repose pentru 6 persoane